DJ's met de beste classics en discohits uit de 70's 80's en 90's!

DJ's met de beste classics en discohits uit de 70's 80's en 90's!

DJ's met de beste classics en discohits uit de 70's 80's en 90's!

Met de SML discoshow gaat gegarandeerd het dak eraf!

Wat je bij de SML discoshow krijgt zijn de beste, grootste en meest swingende hits uit de afgelopen 60 jaar! Muziek met de fijnste herinneringen, niet meer en niet minder! Dat wil je toch ook op jouw feest?

De SML DJ's draaien al een tijdje mee. Door 30 jaar muziek en sfeer-ervaring weten we welke muziek je het liefste wilt horen. En die vakkennis nemen we vanzelfsprekend mee naar ieder feestje! Houd jij ook zo van de knallers uit de swingende 70s, 80s en happy 90s? Disco, Soul, Motown en een vleugje Rock? Wij wel! Ze zorgen namelijk voor een goed gevulde dansvloer en blije gezichten! En daar gaan we voor!

Icoon 100%

100% dansgarantie, beloofd!

Een drive-in-show is een optreden van een DJ die zelf zijn apparatuur meeneemt naar jouw feestlocatie, zoals een geluidsset en een lichtinstallatie.

Wij draaien alleen maar superhits en verzoekjes!

Een volle dansvloer en blije gezichten, daar gaan wij voor!

We komen naar je toe met onze complete disco-drive-in-show...

De DJ's van SML komen naar jouw feestlocatie toe met de complete 'Disco Drive-In-Show'. Inclusief mooie DJ-booth, 1e klas geluid, een opvallende lichtshow en leuke disco-decoratie! Of je jouw feestje nu thuis, in een restaurant, feestzaal of op kantoor viert: Wij ontzorgen je! Alles is tot in de puntjes geregeld! Het enige wat je zelf hoeft te doen is feestvieren!

Bedrijfsfeest!

Voor een bedrijfsfeest of vrij-mi-bo de beste keuze. Heerlijk dansen met je collega's!

Verjaardag!

Voor een bedrijfsfeest of vrij-mi-bo de beste keuze. Heerlijk dansen met je collega's!

Bruiloft!

Voor een bedrijfsfeest of vrij-mi-bo de beste keuze. Heerlijk dansen met je collega's!

Met de SML discoshow gaat gegarandeerd het dak eraf!

Een drive-in-show is een optreden van een DJ die zelf zijn apparatuur meeneemt naar jouw feestlocatie, zoals een geluidsset en een lichtinstallatie. Je kunt je feest dus ook geven op een feestlocatie zonder eigen apparatuur. Dat maakt een drive-in-show heel geschikt voor je bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest. Of je jouw feestje nu thuis, in een restaurant, feestzaal of op kantoor viert: zolang er stroom is, komt alles dik in orde.

Op een drive-in-show draait een allround DJ. Dat betekent dat jouw drive-in-show DJ nummers draait die iedereen kent: Top 40, jaren 70, jaren 80, jaren 90, jaren 00, jaren 10 en natuurlijk een paar lekkere disconummers en dance classics. Op de beste drive-in-shows is er ook ruimte voor heerlijk foute feestnummers. Themafeestje? Wij zijn van de partij! Voor een goede 90’s party of drive-in-disco draaien wij onze hand niet om.

De voordelen van het inhuren van een drive-in DJ voor jouw feest:

  • je hebt geen werk van licht en geluid
  • de drive-in DJ doet zelf de op- en afbouw
  • liedjes die iedereen leuk vindt en kan meezingen
  • ruimere keuze in feestlocaties
  • ook geschikt voor kleinere locaties, zoals thuis of kantoor

Of je nou hebt gezocht op draaif in sjo, drive inn show of driveinshow: we zijn blij dat je er bent. Nu kunnen we tenminste vertellen wat onze drive-in-show (zo schrijf je het echt) uniek maakt. Geen feest is hetzelfde, waarom zou de drive-in-show dan wel elke avond hetzelfde zijn? Precies, dat slaat nergens op. De drive-in DJ die op jouw feest draait, luistert naar jouw wensen, maar kijkt op de avond zelf ook goed naar het publiek. En dan kiest hij de nummers waarvan hij weet dat het dak eraf gaat. We geven jou 100% dansgarantie, erewoord!

Geloof je het niet? Check onze beoordelingen maar. Zo, nou jij weer.

Wat kost een drive-in-show?

Een drive-in-show kost gemiddeld € 650,- Daarvoor heb je een avond lang entertainment, waarbij je zelf helemaal niets hoeft te regelen.

De tarieven voor het boeken van een DJ voor een drive-in-show hangen af van de apparatuur die mee moet (voor een grotere zaal heb je andere apparatuur nodig dan voor een woonkamer), de ervaring van de allround DJ en jouw wensen natuurlijk.

Wat een DJ boeken kost bij ons? Wij bieden je heldere, vaste prijzen als je een DJ wilt huren. Zo loopt het nooit uit de klauwen en weet je al voor je feest precies waar je aan toe bent. Je ontvangt van ons altijd een uitgebreide offerte met alle kosten zodat je weet wat er bij de prijs is inbegrepen (spoiler: véél!). Geen verrassingen achteraf, dat feest wel zo lekker toch?

SML discoshow staat voor heerlijk swingen op de beste classics en discohits uit de 70s, 80s en 90s! De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer! Qua techniek natuurlijk helemaal 'up to date' maar qua sfeer ouderwets gezellig!

Qua techniek natuurlijk helemaal 'up to date' maar qua sfeer ouderwets gezellig!